+36 1/999-8546 Kattintson ide és kérjen visszahívást!

Fólia, tófólia hegesztés

Professzionális hegesztőautomatáinkkal méretezni tudunk számos polietilén alapú fóliát (LDPE, LLDPE), minden BTL vízszigetelő fóliát és szinte bármilyen lágy PVC fóliát (tófólia, tetőszigetelő lemez, stb.).

Szolgáltatásunk bevezető oldalán olvashat az elkészíthető alakzatokról, illetve a méretek kiszámításáról.

Fólia, tófólia hegesztés

Vállalt anyagvastagságok, méretek

A hegeszthető vastagság függ az anyag összetételétől és minőségétől is: akár 0.3 mm - 3.0 mm vastag anyagokat is tudunk méretre készíteni. Kérjük, érdelődjön az Ön anyagának alkalmazhatóságáról.

Az elkészíthető maximális méretek hasonlóan a vastagsághoz, az anyag minőségéhez és összetételéhez kapcsolódnak. Erős, könnyű anyagból - pl. BTL fólia - akár több ezer négyzetméteres lepleket tudunk készíteni, míg vékonyabb, gyengébb anyagok esetén - pl. 1.0 mm-es PVC - ez a méret már csak száz négyzetméterekben mérhető.

Minden esetben kérjük a hegesztési teszthez szükséges anyag biztosítását, ez alapján meg tudjuk mondani, hogy a kért lepel elkészíthető-e.

Gyártási idő

Egy-egy fólia lepel méretre készítéséhez szükséges idő nagyban függ a méretektől és a szükséges alakzattól. Adott esetben 2-3 munkanap alatt akár több ezer négyzetméteres lepleket tudunk készíteni, pl. BTL fóliából.

Garancia

Amennyiben tőlünk vásárolt anyaggal dolgozunk, minden esetben garanciát vállalunk a hegesztések minőségére, élettartamára.

Hozott anyag esetén ez a feltétel akkor adott, ha általunk is ismert anyag és márka hegesztését bízza ránk. Ismeretlen eredetű anyag hegesztésére nem tudunk garanciát vállalni.

Hozott anyag

Ha az Ön által hozott anyagot kell méretre készítenünk, akkor fontos, hogy a fólia tiszta, száraz és gyűrődésmentes legyen.

Minden esetben hegesztési tesztet készítünk a konkrét munka megkezdése előtt és csak abban az esetben tudjuk elvállalni a feladatot, ha a minőséget biztosíthatónak látjuk, valamint Ön is elégedett az eredménnyel.