+36 1/999-8546 Kattintson ide és kérjen visszahívást!

Fürdőtó, kerti tó szigetelés

Válasszon minket fürdőtó vagy 130-150 m2-nél nagyobb kerti tó kivitelezéséhez! Teljes körű kivitelezési szolgáltatásunk egyik része a vízszigetelés folyamata.

Amennyiben 130-150 m2-nél kisebb kerti tó szigetelését szeretné megoldani, spóroljon egyedi méretre készített tófólia vásárlásával.

Nálunk egyedülálló módon háromféle tófólia közül választhatja ki, hogy milyen szigetelés kerüljön kerti tavába. Így biztos lehet benne, hogy olyan megoldást kap, amely igényeinek, minőségi elvárásainak és pénztárcájának is a legjobban megfelel.

Fürdőtó, kerti tó szigetelés

Tavának szigetelését, a tófólia telepítését egy nap alatt elkészítjük - a megrendelés leadását követően jellemzően 3-5 napon (de legfeljebb 8-10 napon) belül.
Ezt követően hamarosan élvezheti saját fürdőtavát vagy kerti tavát.

A háromféle tófólia közötti és a kapcsolódó technológiák közötti választást a következő oldalainkon található információkkal igyekszünk megkönnyíteni. Természetesen a kerti tó szigetelését megelőzően minden részletre kiterjedően szóban is tájékoztatjuk a lehetőségekről, illetve megválaszoljuk esetleges kérdéseit.
A fürdőtó és kerti tó szigetelésének költségeit, árakat az utolsó menüpontban találja.