+36 20/283-2882 Kattintson ide és kérjen visszahívást!

A tűzivíztározó szigetelésének folyamata

Minden tűzivíztározó-szigetelésnek megvannak a maga egyedi körülményei, ettől függetlenül vannak bizonyos lépések, amelyek általánosan felmerülnek. Az alábbiakban ezeket a pontokat tekintjük át.

1. Egyeztetés az tűzivíztározóról szóban, írásban, fotók, valamint helyszíni szemle és felmérés alapján

Minden esetben igyekszünk a méretek alapján pontosan megbecsülni a szükséges anyagmennyiségeket, hogy az Ön költségvetése jól kalkulálható legyen. Valamint igyekszünk technikai kérdésekben is az érdeklődők segítségére lenni. Kérdéseivel keressen minket bátran!

2. Egyedi, versenyképes árajánlat

Olyan árajánlatot küldünk Önnek, amely kellően részletes, pontos és jellemzően nem csupán egyféle csupán egyféle megoldást tartalmaz. Pl. szigetelőanyagból szerepel benne két-, három-, akár négyféle is! Ezeket könnyedén összehasonlíthatja mind műszakilag, mind az árakat tekintve. Megadjuk Önnek a választás szabadságát, ugyanakkor segítünk a döntésben.

3. Tűzivíztározó szigetelésének beütemezése

Tudjuk, hogy a legritkább esetben ráérős a megbízás, ezért igyekszünk Megrendelőink elvárásainak megfelelni és a feladat jellegének, sürgősségének, hatósági határidőknek megfelelően ütemezni a munkáinkat. Nem akadály akár a hétvégi vagy a többműszakos munkavégzés sem. Jellemzően 3-8 munkanapon belül tudunk eleget tenni minden megrendelésnek - az 1-2 napot igénylő feladatok esetében.

4. Szigetelés megkezdése – üteme akár napi több ezer négyzetméter!

Technológiától és a munka jellegétől függően a megszokottnál akár jóval gyorsabb ütemben tudunk dolgozni. Alkalmazunk olyan szigetelőanyagot is, amellyel akár több ezer négyzetméter szigetelése válik lehetővé – naponta! Ez köszönhető a megfelelő előkészületeknek, a felkészült kivitelező gárda munkájának és a szigetelőanyag adta lehetőségeknek.

A szigetelés megkezdését megelőzően ugyanakkor fontos a megrendelőink előkészítő munkája is – elsősorban az oltóvíztározó földmunkái, tereprendezés. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy már az első árajánlat kiadásától kezdve felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen pl. meder előkészítésre van szükség a gyors, pontos és biztonságos munkavégzéshez. Ezt akár többször ellenőrizzük, pontos leírást és képi anyagot adunk, hogy segítsük a megrendelőink dolgát.

5. Szigetelés műszaki ellenőrzése (technológiától függően), műszaki dokumentáció, pénzügyi elszámolás

Mindig az adott szigetelőanyagnak megfelelően ellenőrizzük az elkészült szigetelést. A szigetelt víztározót használatra kész állapotban adjuk át.

A helyszínen végzett szigetelési munkáink végére érve dokumentáljuk a felhasznált anyagok típusát, mennyiségét, a szigetelés lényeges körülményeit, esetleges észrevételeket. Így mindkét fél számára átlátható, korrekt elszámolásra van lehetőség.

Folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve az átadás és a pénzügyi elszámolás pillanatáig megrendelőink elégedettségét kivívjuk.

Munkánkat hosszú távú szemlélettel végezzük, amely általában hasonló szemlélettel találkozik.