+36 1/999-8546 Kattintson ide és kérjen visszahívást!

Esővízgyűjtő árak, esővízgyűjtő tartály ár

Esővízgyűjtő szigeteléseink minden esetben egyedi méretben készülnek, rendkívül strapabíró, BTL-30A Film szigetelőlemezből. Mivel a felhasznált anyagmennyiség a tartály méreteitől függ és nem az űrtartalomtól, ezért használja az alábbi kalkulátort az ár kiszámolásához.

Esővízgyűjtő tartályszigetelés árkalkulátor, telepítéssel együtt

Esővízgyűjtő tartályokhoz alkalmas szigeteléseinket nem csak elkészítjük, de telepítjük is. Az alábbi kalkulátor komplett költségvetést számol ki: nem csak a tartály elkészítését, de a telepítését is tartalmazza. Amennyiben szeretné saját kezűleg telepíteni a tartályt, keressen fel minket az árért.

cm
cm
cm
db
Ár: Az esővízgyűjtő tartály árának kiszámolásához adjon meg minden adatot!

Az árak nettó árak és tartalmazzák az anyag- és munkadíjat, illetve a telepítés díját is. Az ár nem tartalmazza a kiszállás költségét.

Természetesen minden egyes munka esetében egyedi árajánlatot készítünk, így előfordulhat eltérés (arányok, pontos méretek, helyszíni körülmények miatt) a fenti árakhoz képest.
Kérjük, írjon e-mailt az info@ipari-szigeteles.hu e-mail címre, hogy pontos összeggel szolgálhassunk az esővízgyűjtő szigeteléséhez. Amit mindenképpen írjon meg:

  • a tartály méretei (alap szélesség, hosszúság és magasság)
  • a csőáttörések száma
  • a csőáttörések helye